Så fungerar filarkivet

I filarkivet kan du samla bilder och rörliga bilder som du kan infoga direkt i dina utskick, och pdf-dokument som du kan länka till.

Du kan också utnyttja filarkivet för att samla interna styrdokument knutna till redaktionellt och administrativt samarbete, som till exempel lathund för företagets kommunikation eller checklista för e-postutskick.

Du kan länka från ditt nyhetsbrev till en uppladdad fil i filarkivet genom att välja Fillänk när du infogar länken.

Utnyttja 5 MB kostnadsfritt utrymme

Du har utrymme för 5 MB kostnadsfritt i filarkivet; självklart går det bra att uppgradera din licens om du har behov av att lagra fler filer.

Om du önskar mer utrymme i ditt filarkiv, kontakta support@paloma.se eller ring 0225–410 22.
Vi hjälper dig att uppgradera din licens.

Spara filer i filarkivet

Bilder

Du kan ladda upp bilder i filarkivet direkt, eller välja att spara bilder till filarkivet i samband med att du skapar nyhetsbrev och infogar bilder från din dator. Då sparas en kopia av bilden i ditt filarkiv, så du enkelt kommer åt den för att infoga den på ett annat ställe. Särskilt användbart för till exempel logotyper och andra mallbilder.

Godkända bildformat:

Pdf-filer

Ladda upp pdf-filer i filarkivet. Dessa kan du sedan länka till från ditt nyhetsbrev. Markera den bild eller text du vill länka från, klicka på ikonen för infoga/redigera länk, välj fillänk i rullistan och välj sedan önskad pdf-fil från filarkivet. Antal klick på länken visas sedan i statistiken under länksammanfattning.

Se också:
Länka text
Länka bilder
Dela filmklipp

Övriga dokument

Sparas på samma sätt som bilder.

Sortera i mappar och undermappar

Du kan lägga till mappar och undermappar i filarkivet och flytta filer mellan mapparna för att sortera.