Länka bilder

Markera bilden som ska länka. Under fliken redigera hittar man olika inställningar för länken. Välj länktyp och fyll i de uppgifter som behövs.

Markera bilden för att få upp redigera menyn.

Alternativ text, denna text visas istället för bilden om man har valt att inte läsa in bilder. Denna text används också av skärmläsare för synskadade för att beskriva bilden. Detta fältet bör innehålla en text som beskriver vad bilden föreställer.

Länktyp, anger vad bilden ska länkas till. Det kan exempelvis vara en URL (webbadress), ett event i Magnet eller en avregistreringsfunktion.

Länktitel, är den text som visas när mottagaren av brevet hovrar med muspekaren över bilden/länken. Länktitel visas också i statistiken och kan användas för att lättare skilja mellan olika länkar.

En bild kan länkas till:

– En URL (webbadress)
– Att skicka ett mail till en förbestämd adress
– En undersökning
– Ett event
– Olika speciallänkar (Fil länk, Samtyckeslänk, Tipsa-en-vän, Uppdatering av uppgifter, Avregistrerings- eller Webbversionslänk)