Hur laddar jag upp en bild i Paloma?

För att infoga en bild drar du först in ett element med en bildruta i. Klicka sedan i rutan. Välj om du vill ladda upp en bild från din dator eller från filarkivet.

Väljer du att ta en bild från filarkivet får du tillgång till det och dina olika mappar där du kan hämta bilder. När du valt att ladda upp en bild från din dator har du även möjlighet att spara den i filarkivet.

I filarkivet har du utrymme för 5 MB kostnadsfritt, självklart går det bra att uppgradera din licens om du har behov att lagra fler bilder. Du kan även dra in en bild och släppa i rutan som är markerad till vänster.

Godkända bildformat är .jpg, .png och .gif.