Infoga och redigera bild

När du markerar en platshållare för en bild, eller en befintlig bild, visas fliken Redigera. Om ingen bild finns på plats, kan du nu välja en bild från din dator eller bildarkivet.

De filtyper som fungerar i verktyget är: .jpg .png .gif

När du har infogat en bild, visas också alternativen RedigeraTa bort och Spara till bildarkivet.

Redigera öppnar en bildredigerare där du bland annat kan ändra storlek, beskära och lägga på olika effekter.

Ta bort raderar bilden från innehållet, men lämnar kvar innehållet i brevet.

Spara till bildarkivet sparar en kopia av bilden i ditt filarkiv, så du enkelt kommer åt den för att till exempel infoga den på ett annat ställe. Särskilt användbart för till exempel logotyper eller andra mallbilder som du vill ha snabb tillgång till.

En bild kan också länkas.