Hur kan jag låta en prenumerant uppdatera sin information?

För att lägga till en länk så mottagaren kan uppdatera sin information, klicka på ikonen för länkar, välj infoga uppdateringslänk. Under länktext har du möjlighet att ändra namn på länken. Klicka på OK.

Notera att uppdatera-info-länken inte fungerar när du gör snabbtest via förhandsgranska, utan endast i skarpa utskick.

OBS: Kontrollera vilken information som blir synlig

Tänk på att all information som du har om prenumeranten i adresslistan blir synlig för mottagaren, förutom den som ligger i dolda kontaktfält.

Har du information om prenumeranten som denne ej bör se, säkerställ då att du har rätt synlighetsinställningar för det/de kontaktfälten innan du infogar uppdateringslänk.

Se Skapa och redigera kontakfält