Hur skapar jag en ny adresslista?

Att skapa en adresslista i verktyget består av två steg:

Klicka på ”Adresslistor” – ”Skapa ny adresslista”.

Listans namn

Det interna namn du vill ha på din adresslista (syns aldrig för mottagarna).

Avsändare SMS

Namnet eller numret du anger här kommer synas som avsändare om du använder vår sms-tjänst. Anger du ett telefonnummer kan mottagaren svara till detta nummer.

Aktivera dubbel opt-in

Med denna funktion aktiverad (vilket vi rekommenderar) får den som anmäler sig till adresslistan först ett e-mail, i vilket personen i fråga uppmanas att klicka på en bekräftelselänk. Först därefter läggs mottagaren till i adresslistan. Det här förhindrar att spamrobotar lägger in adresser i dina listor, och bekräftar samtidigt att mottagaren har angett rätt adress. Läs mer om Dubbel Opt-in.

Publikt namn
Det namn för adresslistan/nyhetsbrevet som kommer att visas i aktiveringsmail.

Avsändarnamn
Avsändarnamn som kommer att visas i aktiveringsmail.

Avsändar-e-post
Den e-postadress som kommer att användas som avsändare av aktiveringsmail.

Språk
Språk i det bekräftelsemail som skickas ut.

Bekräftelsemail

Från email: (Epost avsändare)
Från namn: (Avsändarnamn)

Hej!

Du får detta meddelande eftersom e-postadressen [mottagarens epost-adress] anmäldes till adresslistan (Publikt namn).

För att bekräfta detta och anmäla din adress till listan klicka här, eller klistra in detta i din webbläsare:
##activationLink##

Om du inte beställt detta kan du bara bortse från detta meddelande så kommer ingen registrering att ske.

Aktivera avregistreringsbekräftelse

De prenumeranter som väljer att avregistrera sig från adresslistan kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar att avregistreringen är genomförd. För att aktivera, ange e-postadress, avsändarnamn och texten du vill att detta mejl ska innehålla.

När du är klar, klicka på ”Skapa” eller ”Skapa & lägg till adresser”.

Klicka här för att läsa information om hur du lägger till adresser.