Hur lägger jag till tid och plats för eventet?

Eventet kan inte vara publicerat när du gör detta. Du kan tillfälligt avpublicera ditt event för att genomföra ändringar, se artikel om publicering och avpublicering.

1) Klicka på Mina event och välj det event du vill redigera.

2) Klicka på Inställningar – kugghjulet uppe till höger – och välj sedan fliken Var och när.

3) Fyll i plats, adress, postnummer och postort och ange om du vill visa en karta. Du fyller även i start- och slutdatum, och tid för när eventet börjar och slutar.

4) Är det ett återkommande event, ange tid och plats för övriga tillfällen.

5) Klicka på Spara.

Vid problem med kartfunktionen, se Varför fungerar inte kartan?