Hur lägger jag till en beskrivning till eventet?

Eventet kan inte vara publicerat när du gör detta. Du kan tillfälligt avpublicera ditt event för att genomföra ändringar, se artikel om publicering och avpublicering.

1.) Klicka på MINA EVENT och välj det event du vill redigera.
2.) Klicka på kugghjulet för INSTÄLLNINGAR uppe till höger.
3.) Välj fliken Eventbeskrivning och använd editorn för att skapa en beskrivning för ditt event. Det är möjligt att formatera text, lägga in bilder, skapa punktlistor, länka till externa sidor och mycket mer.
4.) Klicka på SPARA.