Översikt

Här är de senaste undersökningarna. Välj i menyn den aktuella undersökningen och klicka på namnet för att se närmare på den.

Skapa snabbt en ny undersökning ute i högerkanten, klicka på ”ny undersökning”. Kopiera en tidigare undersökning genom att klicka på ”kopiera tidigare undersökning”. För att använda en färdig mall klicka på ”ny undersökning från mall”.

I högerkolumnen finns ett listfält med de senast publicerade undersökningarna. För att visa resultaten för en specifik undersökning klicka på ikonen ute i högerkanten.