Kan jag skapa en mall för mina undersökningar?

För att skapa en grundmall, som kan användas på nytt vid skapande av enkäter. Gå till inställningar och ändra de inställningar du önskar. T.ex. färginställningar, typsnitt, namn på knappar, ladda upp en logga, språk mm. Scrolla längst ner på sidan. Längst ner till vänster, klicka på ”spara som”. Välj att bocka för rutan som heter ”spara som mall”. Du har nu skapat en mall som du kan använda som grund vid skapande av nya enkäter.

För att komma åt mallen, var på hem sidan i Kurios. Välj ”ny undersökning från mall” i höger kanten när du ska påbörja en ny undersökning. Välj önskad undersökning och klicka på ”ok”.