Kan jag ladda upp en bild i min undersökning?

Ja, du kan använda bilder i en undersökning. För varje fråga du skapar kan du lägga till en bild, Klicka på den blåa redigeringspennan och välj ”browse”. Hämta bilden du önskar på din dator och välj spara.

Önskar du istället ha en bild eller logga på varje sida i din enkät, gå då till ”inställningar” och scrolla ner till design inställningar. Klicka på ”browse”, hämta en bild på din dator och välj sedan spara. Du får då samma bild/logga på varje sida i din enkät.