Inställningar

Allmänna inställningar
Här kan du göra vissa grundinställningar för din undersökning.

Vem kan svara?
Du kan även ställa in vilka som ska få svara på undersökningen.

Om du vill kan du anonymisera svaren. Det går då inte att koppla svaren till en specifik person.

Designinställningar
Här väljer du färger och typsnitt. Du välja mellan att ladda ett färdigt tema eller att skapa ett eget. Du kan sedan spara ditt färgtema och återanvända det vid ett senare tillfälle. Klicka på knappen ”förhandsgranska färger” för att se resultatet.