Hur lägger jag till en avregistreringstext?

Om din prenumerant inte vill ha nyhetsbrevet längre ska denne kunna klicka på en avregistreringslänk. Om du vill kan du ge prenumeranten en bekräftelse på avregistreringen via e-post. Skriv vilken text som ska skickas till den före detta prenumeranten i textfältet och välj till vilken adresslista texten ska vara kopplad. Det går att koppla olika texter till olika adresslistor.

1. Högerklicka på den lista där du vill lägga till avregistreringsbekäftelse, och välj inställningar.
  2. Under inställningarna bockar du i rutan Aktivera  avregistreringsbekräftelse.
  3. Fyll i avsändare och ämnesrad
  4. Fyll i meddelandet som ska gå ut när en mottagare avregistrerar sig från adresslistan.

Denna funktionen gäller enbart kunder med adresslistor , ej Kontakter.