Varför visas inte bilderna i mitt utskick?

Du kan skydda datorn genom att blockera bilder. Microsoft Outlook och andra e-postklienter är som standard konfigurerat så att automatisk bildnedladdning från Internet spärras. Du kan dock häva blockeringen av bilder som du tror är säkra att ladda ned genom en hänvisning i varje e-postmeddelande.

Fördelar med att spärra automatisk bildnedladdning:

Det finns ingenting man kan göra för att påverka detta som avsändare av e-post utskick förutom när det gäller ens organisation vilken man kan styra inställningar för via sin IT-avdelning eller centrala inställningar för organisationens Microsoft konto.