Grundinställningar sida

Grundinställningar för sida hittar du under fliken Inställningar.

Bredd

Detta är maxbredden på ditt brev. Brevets innehåll kommer aldrig att bli bredare än det värde du ställer in här. I mobila enheter och på mindre skärmar kommer ditt brev att anpassas till det mindre utrymmet.

En normal bredd för ett nyhetsbrev är mellan 500 och 700 px.

Ram

Här kan du lägga en ram runt hela brevets innehåll (samtliga layoutsektioner).
Du kan välja tjocklek, stil och färg.

Inre bakgrundsfärg

Den inre bakgrundsfärgen visas på alla layoutsektioner. Om du använder en bakgrundsbild i en layoutsektion, tänk på att ställa in en passande bakgrundsfärg för de mottagare som inte kan se bakgrundsbilder.

Yttre bakgrundsfärg

Yttre bakgrundsfärg är den färg som visas utanför själva brevet, alltså när brevet visas i e-postklienter där bredden överstiger brevets inställda maxbredd.