Grundinställningar brödtext, rubriker & länkar

Brödtext, rubriker och länkar

Här ställer du in standardutseende för textinnehåll av olika format. Dessa olika format kan du sedan enkelt tillämpa på olika textstycken i ditt brev genom att välja i en drop-down-meny.

Så länge texten inte är individuellt ändrad i brevet kan du alltså ändra samtliga texter i brevet genom att ändra utseendet här under inställningar.

Om du väljer ett typsnitt som inte är webbsäkert så visas en varning, och i vissa epost-klienter kan typsnittet komma att bytas ut till ett liknande.