Fler användare på sitt konto

Man kan lägga till extra användare på sitt konto, vilka blir underanvändare. Dessa kommer då att få helt egna inloggningsuppgifter, tillgång till egna mallar och egen statistik för sina utskick. Huvudanvändaren på kontot kan dock dela sina mallar och kontaktlistor med underanvändarna.

För att lägga till en extra användare behöver man först kontakta vår support så att vi kan aktivera tjänsten Fler användare. Man behöver även säga hur många extra användare man vill lägga på.

Huvudanvändaren kan efter det enkelt lägga till den nya användaren via Kontoinställningarna inne på sitt konto under Hantera användare genom att klicka på Lägg till användare. Den nya användaren får då inloggningsuppgifter skickade till sin e-post.