Hur tar jag bort adresser?

Ta bort och avregistrera ett större antal adresser

Du kan avregistrera ett större antal adresser från en adresslista genom att under Ta bort adresser klistra in dem en adress per rad, och klicka på Ta bort.
Se till att rätt adresslista är vald i rullisten. Observera att all eventuell extra information som finns sparad med e-postadressen också raderas.

Ta bort och avregistrera enstaka adresser

För att ta bort enstaka adresser går du in på den listan där du vill ta bort en adress. Markera rutan intill den/de adresser du vill ta bort och klicka sedan på knappen längst ner i kolumnen. Alla markerade poster kommer då att avregistreras från listan.