Hur ser jag om en adress är avregistrerad?

Gå in på adresslistor och fyll i den aktuella adressen i sökfältet längst upp.

Alla adresslistor som den sökta adressen varit med i kommer nu upp i en lista. Om adressen är avregistrerad i någon av listorna så visas det med överstruken text.

För att se vilka adresser som har avregistrerat sig från en viss lista, gå till adresslistor i Paloma och välj en adresslista i vänsterkanten. Markera aktuell lista och scrolla längst ner på sidan. Välj exportera till excel och att visa avregistrerade på en egen flik/blad. Här samlas nu adresser till de mottagare som valt att tacka nej till framtida utskick. Du ser även om de har angett någon anledning till avregistreringen. Dessa adresser kommer inte tas in i denna adresslista på nytt vid en import.

Om du önskar se avregistrerade adresser för ett specifikt utskick får du gå till statistik sidan och sedan titta på antalet avregistrerade.