Startsidan

När du klickar dig in på Marketing Automation kommer du till en startsida. Där finns knappen Skapa flöde, när du klickar på den får du först namnge flödet, därpå öppnas flödeseditorn.

(Namnet du anger är internt och inget som någon av dina mottagare kommer att se. Du kan när som helst byta namn på flödet.)

Listvyn – Mina flöden

Om du har skapat flöden tidigare ser du alla dessa listade under Mina flöden

Du ser när ett flöde skapats, när det senast uppdaterats och totalt antal körningar i realtid.

Du kan ändra hur flödena sorteras genom att klicka på kolumnrubrikerna.

Du kan aktivera eller inaktivera flödet genom att dra i reglaget.

Via ikonerna till höger kan du:

Klickar du på flödets namn öppnas det i flödeseditorn.