Schemanoden

Schema-noden är till för schemaläggning och kan användas som startnod. Med schema-noden ställer du in att en kalenderhändelse ska trigga ett flöde. Du kan schemalägga på enskilda datum och tidpunkter, eller för återkommande frekvens – exempelvis varannan onsdag.

Schemanoden, en vit kalender mot blå bakgrund.

Inställningar för schema

Ej återkommande

När du ska schemalägga ett för ett enskilt tillfälle väljer du helt enkelt datum och tid under inställningarna för schema.

Inställningar för ej återkommande frekvens.

Återkommande

När du ska schemalägga för återkommande frekvens ställer du in med vilken frekvens och vid vilken tidpunkt flödet ska triggas.

Du kan välja att sätta start- och slutdatum för den återkommande frekvensen, eller låta den aktiveras direkt och rulla tills vidare.

Inställningar för återkommande frekvens.