Mina Event – Översikt

Under Mina event i Magnet samlas alla Utkast, Publicerade och Avslutade event under varsin flik. Klicka på det eventet du önskar att öppna.

Radera ett event genom att bocka för rutan i högerkanten för aktuell event och klicka på det röda krysset för att fullfölja raderingen. För att redigera ett event, klicka på pennsymbolen. Förhandsgranska eventet genom att klicka på ögat.

Via drop down-pilen har du möjlighet att redigera, byta namn och även skapa en kopia av ditt event.

Klickar du på ett publicerat event kommer du till fliken Översikt. Här visas statistik över besökare och försäljning. Du kan även se vilka betalningsalternativ som finns för eventet.

Under rubriken Marknadsför finns direktlänk och länkar till sociala medier.

Längst ned ser du senaste ordrar och senast anmälda deltagare. Här kan du även lägga till en order manuellt med knappen LÄGG TILL ORDER.

Här finns även en knapp för att exportera de senaste ordrarna till Excel.

Filnamn
När du skapar ett nytt event har du möjlighet att lägga till ett filnamn på ditt event. Filnamnet är sorteringsbart och ett sätt för dig som administratör att hålla isär dina event bättre. Filnamnet syns inte för deltagaren eller i den publika länken.