Hur ser jag ordrar i Magnet?

1) Klicka på MINA EVENT. Välj fliken AVSLUTADE alternativt PUBLICERADE om ditt event är aktivt.

2) Klicka på kugghjulet intill det event som du önskar se mer information om. Under fliken Ordrar ser du ordrarna. Du kan se vem som köpt biljett, ID-nummer, datum, antal biljetter, totalpris och betalmetod.

3) Vill du se fler uppgifter om en köpare, klicka på namnet under kolumnen Order för att få fram utökade orderdetaljer, och hur många av olika bokningstyper som ordern innehåller.