Fakturabetalning (via Billogram)

Genom att ansluta till Billogram fakturering får du en helt automatiserad fakturering, från utskickad faktura hela vägen till betalning.

Skapa API-användare på ditt Billogramkonto

Börja med att skapa en API-användare med administratörsrättigheter på ditt Billogram-konto. Där får du Användar-ID och Lösenord, fyll i dessa nedan och klicka sedan på Aktivera. Läs mer om Billogram

Aktivera e-faktura

Om du vill slå på e-faktura ska du först kontakta Billograms support och be dem aktivera E-faktura på ditt konto. När du gjort det klickar du i boxen bredvid E-faktura. Glöm inte att klicka på knappen Aktivera.

EDI-faktura

Aktivera EDI-faktura om du vill kunna skicka fakturor via Billogram med det standardiserade utseende som används i svefaktura eller PEPPOL till dina deltagare. OBS: För att använda EDI-faktura krävs ytterligare inställningar på ditt Billogramkonto. Klicka på Aktivera för att köra igång.