Betalning via Payson (Betala via Bank, Kort eller Faktura)

Genom att ansluta dig till Payson kan du enkelt, snabbt och säkert ta betalt för dina event via bank, kort eller faktura. Läs mer om Payson

1.) Skapa ett konto hos Payson för att komma igång, vi använder oss av Payson checkout.

2.) Logga in i Magnet i ett annat fönster eller flik och gå till Inställningar > Betalningsalternativ > Betalning via Payson.

3.) Fyll i uppgifter från ditt Payson-konto och klicka på Aktivera.